Dámská jízda 15.-17.7.

07.07.2011 14:07

Ahoj všem!
prosím šiřte zprávu, že se bude konat 15.-17.7.2011 již 6. Dámská jízda, nyní v Českém ráji nedaleko Turnova, asi 80 km od Prahy v kempu Duocamp, kontakty zde:
Markéta Forejtová
Branžež 32
Kněžmost
294 02
tel.: 604 287 501
www.duocamp.cz
Máme zde zarezervované 3 chatky po 3 postelích, tak kdo má zájem, domluvte si to s paní Forejtovou. Chatky jsou zarez. na akci Dámská jízda.
Program akce bude výlet po okolních skalách, je možno jít i na hrad Kost nebo jiné, dohodneme na místě. Chceme udělat táborák, hudební vystoupení s kytarou a harmonikou zajistí slečna Ivana, která má i vlastní repertoár a doufáme, že i Vám se budou písničky líbit. Chcete li kdokoli udělat nějaký zajímavý workshop , besedu, přednášku apod. budete vítáni. Určitě dojde na nějaké to soutěžení . Více info bude na našich stránkách www.rozdilnerytmy.blgz.cz a fotky ze starších ročníků na www.rozdilnerytmy.cz (stránky ale nejsou naším vlastnictvím)
Zároveň pro hladký průběh akce prosím všechny opatrně při dávkování alkoholu, rušení nočního klidu atd.Akce není myšlena jako pařba.
Na akci jsou zvány i děti a psi. Když děti nahlásíte zde nebo na email rozdilnerytmy@seznam.cz, podle jejich počtu připravíme nějaký program.
Vemte sebou kytary, hry a přijeďte na sraz všech žen bez rozdílu věku z celé republiky. Těšíme se na další příjemná setkání.

za team RR
Blanka

https://www.rozdilnerytmy.blgz.cz 

—————

Zpět