Celorepubliková víkendová "Dámská Jízda" #5 - 23.7. - 25.7.2010

15.07.2010 15:48

 

Celorepubliková víkendová

Další rok uběhl a opět se nám blíží v pořadí už pátá celorepubliková víkendová Dámská Jízda. A Vy nemůžete chybět! Program je zatím "ve hvězdách", místo konání však už známe a doufáme, že s ním potěšíme hlavně holky z Moravy a Slezska :)

KDY23. - 25. července 2010

KDEKemp Velké Dářko, okr. Žďár n. Sázavou (CHKO Žďár n. Sázavou), poblíž rybníku Velké Dářko (autobusová zastávka Škrdlovice)

CENY UBYTOVÁNÍ: viz stránky kempu Velké Dářko


MALÉ UŽITEČNÉ INFO O KEMPU:
Ubytování se stanem, karavanem na pláži před hrází rybníka Velké Dářko. Letos tedy buď pouze ve stanech, nebo si můžete pronajmout karavan (pokud už nebudou obsazené - doporučujeme si je rezervovat na čísle 606 904 802 nebo na e-mailu:velkedarko@seznam.cz). Pokud máte obytný automobil nebo přívěs, není problém s ním přijet. Totéž platí samozřejmě i pro majitelky motorek :) Kemp je obklopen krásnou přírodou, jsou zde cyklostezky, možnost windsurfingu, vodních sportů či si zajít třeba na houby. V kempu se nachází občerstvení včetně teplých jídel.

JAK SE DOSTAT DO KEMPU?
- ze směru od Prahy pojedete po dálnice D1 směr Brno, sjedete na výjezdu 119 Velký Beranov a dál budete pokračovat po silnici č. 353 do Žďáru nad Sázavou. Ze Žďáru poté silnicí č. 37 a asi po 10 km u vesnice Škrdlovice zabočíte doleva směr Velké Dářko
- ze směru od Prahy lze též použít D11 směr Hradec Králové, u Poděbrad na Kolín, Čáslav, Golčův Jeníkov, Chotěboř, Ždírec nad Doubravou až na Velké Dářko (vyhnete se častým zácpám na D1)
- ze směru od Brna opustíte dálnici buď u sjezdu 162 Velká Bíteš nebo u sjezdu 146 Velké Meziříčí. Pokračovat budete na Žďár n. Sázavou. Po projetí Žďárem pojedete po silnici č. 37 a asi po 10 km a u vesnice Škrdlovice zabočíte doleva směr Velké Dářko.

POZOR NA OBJÍŽĎKY! V této době je nejvíce dopravních uzavírek, proto se pro jistotu informuje předem!

PROGRAM:
Na programu se usilovně pracuje. Přivítáme Vaše náměty a budeme rády, pokud se na přípravě programu budete také podílet. Určitě využijeme možností kempu, vymyslíme pár herních disciplín, plánujeme výlety do okolí, koupání, opékání buřtů a jiných pamlsků při lahodném zvuku kytar..., atd. :) Apelujeme na všechny dámské skupinky v ČR, aby si připravily svou malou prezentaci a pokud možno se také podílely na programu. Děkujeme.

PRO KOHO JE TATO AKCE URČENA?
Dámská Jízda, jak už prozrazuje název, je hlavně určena pro ženy jakéhokoli věku, které mají rády přírodu, turistiku, rády poznají nové lidi, mají rády kulturu, rády stanují, chatují, opékají párky nad ohněm, rády si hrají, atd. a to bez ohledu na jejich sexuální orientaci. Tato celorepubliková akce je jediná v ČR tohoto typu, která je určena jen ženám a to především ženám lesbickým, bisexuálním či transgender. Je pravda, že většina žen, které právě na tento sraz jezdí jsou právě L, Bi nebo T, ale vůbec se nebráníme tomu, aby na akci přijely také ženy heterosexuální, protože to vůbec není nemožné, naopak pár jich s námi jezdí (asi si chtějí odpočinout od svých partnerů či manželů) :) Pokud tedy nejste žena, která raději dá přednost diskotéce, je tato akce určena právě Vám!

CO S SEBOU?
Dobrá otázka :) Hlavně dobrou náladu. Zbytek výbavy necháme na Vás, případně upřesníme, co si vzít (některé disciplíny mohou být náročné na vybavení) :)

Na tuto akci můžete vzít i své děti či svého psa!

Případné náměty prosím posílejte na mail RozdilneRytmy@seznam.cz. Děkujeme!
Těšíme se na Vás a v hojném počtu jako v minulých letech!

team RR

 

 

 

—————

Zpět