Miss Freedom Night

28.03.2011 22:51

Sympatická ostravačka bodovala u poroty, královnou srdcí návštěvnic byla Káča.

Třetí březnový pátek proběhl v pražském P.M. clubu za účasti stovek návštěvnic druhý ročník soutěže Miss Freedom Night. Sedm finalistek se postupně předvedlo při třech disciplínách, kterými byl rozhovor s moderátorem MC Wendulónou, poté následovala volná disciplína a ve finále čekala finalistky promenáda v plážovém oblečení.

Při volné disciplíně měly slečny možnost ukázat svůj talent a schopnosti. Pojetí bylo různé, od recitace veršů z vlastní tvorby, přes imitaci kulturního referenta Arnoštka z filmu kouř, malování holýma rukama a spartakiádní cvičení, až po nastavení vlastního obličeje "dortovému" útoku.

Diváci si za královnu svých srdcí (Miss Sympatie) vybrali východočešku Káču, která ve volné disciplíně přednesla svou vlastní báseň. Odborná porota složená z významných sponzorů a mediálních partnerů rozhodla, že Miss Freedom Night pro letošní rok bude slečna Barbora z Ostravy. Ta porotu nadchla především právě svojí verzí dortové války.

Soutěž, kde nerozhodují míry, barva vlasů, či věk uchazeček patří mezi vrcholy společenské sezony nejen pro děvčata, co jsou na děvčata. Klub P.M. byl důstojným místem pro tuto událost a můžete se zde skvěle pobavit opět na dubnové Freedom Night. 

Zdroj: colourplanet.cz

—————

Zpět